Definita cuvantului șever
ȘÉVER s. n. unealtă așchietoare de oțel folosită pentru șeveruire, pentru supernetezirea roților dințate. (< rus. șever, engl. shaver)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu șever
TRUVÉR s.m. (Lit.) Nume dat în evul mediu poeților care scriau și cântau, în limba franceză din nordul Franței, poezii epice, istorioare etc. [< fr. trouvère, cf. v.fr. trovere – cel care găsește]. Vezi definitia »
BRICOLÉR s. m. cel care se ocupă în timpul liber cu tot felul de lucrări manuale de întreținere și de reparații. (< fr. bricoleur) Vezi definitia »
ÍNTER s.m. Jucător din linia de atac a unei echipe de fotbal sau de handbal, care ocupă locul din dreapta sau din stânga centrului înaintaș. [Cf. lat. inter]. Vezi definitia »
MISTÉR1, mistere, s. n. 1. Ceea ce este (încă) necunoscut, neînțeles sau descoperit; taină; secret. 2. Dogmă creștină pe care biserica o consideră inaccesibilă rațiunii omenești. 3. (La pl.) Ritualuri religioase în Grecia și Roma antică la care participau doar cei inițiați. 4. (La pl.) Lucrare dramatică specifică evului mediu, cu caracter religios sau laic, reprezentată cu prilejul unor sărbători (religioase). [Var.: (înv.) mistèriu s. n.] – Din fr. mystère, lat. mysterium. Vezi definitia »
FACTURIÉR s. n. carnet care conține formulare pentru facturi2. (< fr. facturier) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z