Definita cuvantului teleclub
TELECLÚB s. n. emisiune specială pentru amatorii de programe de televiziune. (< tele2 + club)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu teleclub
SUCÚB s.m. (op. incub) Demon cu aspect feminin, care, potrivit demonologiei creștine, se unește sexual cu un strigoi sau cu un posedat. [< fr., it. succube]. Vezi definitia »
HULÚB, hulubi, s. m., adj.m. 1. S. m. (Ornit.; reg.) Porumbel. ◊ Hulub de stepă = pasăre din ordinul columbiformelor, de mărimea unui porumbel, de culoare galbenă-brună, cu pete sure pe spate (Syrrhaptes paradoxus). 2. Adj. (Despre animale) Cu părul sau cu penele cenușii, asemănătoare cu ale porumbelului sălbatic. – Din ucr. holub. Vezi definitia »
abumarkúb s.m. pasăre înaltă, asemănătoare cu struțul, cu gâtul scurt și gros, cu capul mare și cioc enorm, din preajma Nilului. (< germ. Abu Markub) Vezi definitia »
ȘURÚB, șuruburi, s. n. 1. Tijă cilindrică de lemn sau de oțel, filetată, care servește la asamblarea a două ori a mai multor piese sau care transmite, transformă sau utilizează în diverse feluri mișcarea de rotație într-un mecanism. ◊ Loc. adv. În șurub = în formă de cerc sau de spirală. ◊ Expr. A-i face (cuiva) un șurub prin cap = a-i apuca (cuiva) șuvițe de păr din cap, răsucindu-le și trăgând de ele. A strânge șurubul = a întrebuința mijloace de constrângere față de cineva. 2. Nume dat unor unelte, dispozitive etc. care au ca parte componentă un șurub sau care se manevrează prin răsucire. ♦ Fig. Vârtej de apă. [Var.: șurúp s. n.] – Din germ. dial. Schrube. Vezi definitia »
AHGuB0 <a href=„http://mombocjipvbc.com/”>mombocjipvbc</a>, [url=http://hjtqmyvauvpg.com/]hjtqmyvauvpg[/url], [link=http://jjmitpntxlfr.com/]jjmitpntxlfr[/link], http://dgulnmjewoji.com/ Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z