Definita cuvantului telegnozis
TELEGNÓZIS s. n. cunoaștere a evenimentelor îndepărtate ca timp sau spațiu pe alte căi decât cele perceptive și intelectuale. (< engl. telegnosis)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu telegnozis
AMPELÓPSIS s. m. viță sălbatică, grimpantă, al cărei fruct este un ciorchine; lăuruscă. (< fr. ampélopsis) Vezi definitia »
TÉNIS s.n. Joc sportiv care se practică cu mingi mici, lovite cu racheta, de către un număr par de jucători, pe un teren despărțit în două printr-o plasă. ♦ Tenis de masă = joc asemănător tenisului, care se joacă pe o masă mare, cu mingi mai mici; ping-pong. [< engl., fr. tennis]. Vezi definitia »
MALPRÁXIS (‹ lat. malus „rău” + gr. praxis „practică”) Malpraxisul este eroarea profesională săvârșită în exercitarea actului medical sau medicofarmaceutic generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicând răspunderea civilă a personalului medical și a furnizorului de produse și servicii medicale, sanitare și farmaceutice (conf. Lg. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății). Vezi definitia »
NÁDPIS, nadpisuri, s. n. (Înv.) Rezoluție, apostilă (pusă pe o cerere). [Var.: nátpis s. n.] – Din rus. nadpis. Vezi definitia »
ÎNCHÍS1 s. n. Închidere. – V. închide. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z