Definita cuvantului temperamental
TEMPERAMENTÁL, -Ă adj. 1. de temperament, referitor la temperament. 2. plin de energie, de elan, de pasiune. (< engl. temperamental)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu temperamental
ACTUÁL, -Ă, actuali, -e, adj. (Adesea adverbial) De acum, de față; prezent. ♦ Care are importanță pentru vremea de față; de actualitate. [Pr.: -tu-al] – Fr. actuel, (lat. lit. actualis). Vezi definitia »
COLONIÁL, -Ă, coloniali, -e, adj. Care ține de colonii1 și de colonialism, privitor la colonii; aflat în colonii, provenind din colonii; în stare de colonie. ◊ Putere colonială = stat cu una sau mai multe colonii. Politică colonială = colonialism. Război colonial = război dus de un stat pentru cucerirea de colonii1 (2) sau pentru menținerea coloniilor cucerite anterior. [Pr.: -ni-al] – Din fr. colonial. Vezi definitia »
CONTRACTUÁL, -Ă adj. referitor la un contract; stipulat printr-un contract. (< fr. contractuel) Vezi definitia »
INGHINÁL, -Ă, inghinali, -e, adj. Care aparține abdomenului, referitor la abdomen, care se găsește în regiunea abdominală; de la vintre, de la stinghii. [Var.: inguinál, -ă adj.] – Din fr. inguinal. Vezi definitia »
ARTERIÁL, -Ă adj. Referitor la artere. ♦ (Despre sânge) Din artere, al arterelor. [Pron. -ri-al. / cf. fr. artériel]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z