Definita cuvantului tetraalcool
TETRAALCOÓL s. m. corp chimic cu patru funcții alcool. (< fr. tétralcool)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu tetraalcool
CHABROL [șabrɔl], Claude (1930-2010), regizor francez de cinema. Pionier al „noului val” („Frumosul Serge”, „Verii”). Filme comerciale, dar și de profunzime a investigației mediilor sociale („Scandal”, „Nunta sîngeroasă”, „Violette Noziére”). Vezi definitia »
ghiól (ghióluri), s. n. – Lac, baltă. – Mr. ghiole. Tc. göl (Șeineanu, II, 182; Lokotsch 729). Vezi definitia »
ȚOL1, țoli, s. m. Unitate de măsură pentru lungimi folosită în Anglia și în Statele Unite ale Americii, egală cu 25,4 mm. – Din germ. Zoll. Vezi definitia »
AGRÍCOL, -Ă, agricoli, -e, adj. 1. Care ține de agricultură, care se referă la agricultură; folosit în agricultură. ◊ An agricol = perioadă de timp cuprinsă între începutul muncilor agricole de toamnă, care privesc recolta anului următor, și strângerea recoltei din anul în curs. 2. (Despre oameni) Care se ocupă cu agricultura. 3. (Despre o regiune, o țară) Care își sprijină economia în special pe agricultură; agrar. – Din fr. agricole. Vezi definitia »
NADÓL, -OÁLĂ, nadoli, -oale, adj. (Reg., adesea substantivat) Rău, crud, fără suflet. – Din Anadolia (= Anatolia). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z