Definita cuvantului transmite
TRANSMÍTE vb. I. tr. 1. a trimite ceva prin intermediul unei persoane, al unei scrisori etc. ♦ a comunica ceva. 2. a comunica cu ajutorul unui post de emisie; a emite. 3. (jur.) a trece un bun, un drept etc. altei persoane. II. tr., refl. a (se) propaga, a (se) comunica. (< fr. transmettre, lat. transmittere)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu transmite
DURITÁTE s. f. 1. proprietate a corpurilor solide de a fi dure. 2. calitate a radiațiilor ionizante de a fi penentrante. 3. calitate a unei ape de a conține săruri de calciu și magneziu. 4. (fig.) asprime, severitate. (< fr. dureté, lat. duritas) Vezi definitia »
IMOBILITÁTE s.f. Stare de nemișcare, de neclintire. [Cf. fr. immobilité, lat. immobilitas]. Vezi definitia »
NODOZITÁTE, nodozități, s. f. 1. Formație patologică rezultată din înmulțirea celulelor rădăcinilor de leguminoase în urma infecției cu anumite bacterii. 2. Proeminență la articulațiile corpului sau a unei părți a lui. ♦ Nodul (1). 3. Ridicătură mică, rotunjită pe suprafața unui obiect. – Din fr. nodosité. Vezi definitia »
Poate LauraGellner sa propuna o definitie ptr acest cuvint ? Nu stiu cum sa iau legatura cu cineva care este in masura sa gaseasca o definitie ptr acest lucru (un forum, un mail, ceva...) Vezi definitia »
HAIDUCÉȘTE adv. Ca haiducii. – Haiduc + suf. -ește. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z