Definita cuvantului truck
TRUCK TRöC/ s. n. sistem capitalist de spoliere a maselor constând în plătirea muncitorilor în mărfuri, în loc de bani, de la magazinele înființate pe lângă fabrici, care aparțin fabricanților. (< engl. truck)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu truck
TRUCK TRöC/ s. n. sistem capitalist de spoliere a maselor constând în plătirea muncitorilor în mărfuri, în loc de bani, de la magazinele înființate pe lângă fabrici, care aparțin fabricanților. (< engl. truck) Vezi definitia »
BUCK [bac], Pearl (1892-1973), scriitoare americană. Romanele sale evocă aspecte patetice din viața socială a Chinei din primele decenii ale sec. 20 („Vînt de răsărit, vînt de apus”, „Ogarul”, „Casa de lut”). Premiul Nobel (1938). Vezi definitia »
tNdCk6 <a href=„http://jokcqfgkebei.com/”>jokcqfgkebei</a>, [url=http://nwzpsccozcjc.com/]nwzpsccozcjc[/url], [link=http://grflwbkvzfsk.com/]grflwbkvzfsk[/link], http://wqzxuolhfotv.com/ Vezi definitia »
TECK s.m. v. tec. Vezi definitia »
FEEDBACK s. n. (Cib., Psih.) Retroacțiune (1) care se manifestă la nivelul a diferite sisteme (biologice, tehnice etc.) în scopul menținerii stabilității și echilibrului lor față de influențe exterioare; retroacțiune inversă, conexiune inversă, cauzalitate inelară, lanț cauzal închis. [Pr.: fídbec] – Cuv. engl. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z