Definita cuvantului veliger
VELIGÉR, -Ă adj. (despre moluște) prevăzut cu velum (2). (< fr. véligère)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu veliger
CRÁTER, cratere, s. n. 1. Deschizătură în formă de pâlnie la un vulcan, prin care țâșnesc vapori, gaze, cenușă etc. și se revarsă lava. 2. Gaură în formă de pâlnie făcută de un meteorit pe suprafața pământului. ◊ Crater lunar = adâncitură rotundă de pe suprafața lunii, a cărei formare poate fi pusă pe seama unei activități vulcanice sau a unui bombardament meteoritic; circ lunar. 3. Vas antic mare, cu gura largă și cu două mânere, care servea la masă pentru amestecarea vinului cu apa. [Acc. și: cratér] – Din fr. cratère. Vezi definitia »
RÁNCHER CER/ s. m. fermier. (< amer. rancher) Vezi definitia »
LÄNDLER s.n. Dans german și austriac cu mișcare vioaie, dar nu repede; muzica acestui dans. [Pron. lén-dler. / < germ. Ländler]. Vezi definitia »
RECEPȚIONÉR, -Ă s. m. f. 1. cel împuternicit să efectueze o recepție (1). 2. funcționar însărcinat cu primirea voiajorilor într-un hotel. (< fr. réceptionnaire) Vezi definitia »
BĂNICÉR, băniceri, s. m. 1. Meseriaș care face coșuri sau banițe din coajă de tei. 2. Cel care măsoară cereale cu banița. 3. Bănicioară. – Baniță + suf. -ar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z