Definita cuvantului vermiculație
VERMICULÁȚIE s. f. microrelief cu aspect de șănțulețe sinuoase, vermiforme, create prin acțiunea apei sau a vântului asupra unor roci. (< fr. vermiculation)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu vermiculație
CAMPÁNIE s.f. 1. Totalitatea operațiilor militare efectuate de armatele unei țări sau de un grup de armate pe un teatru de luptă într-un anumit timp și într-un scop strategic. 2. Acțiune organizată pentru realizarea anumitor sarcini într-o anumită perioadă de timp. [Gen. -iei. / < fr. campagne, rus. kampania]. Vezi definitia »
MICROBIOLOGÍE s. f. Ramură a biologiei care se ocupă cu studiul morfologiei și fiziologiei microorganismelor, precum și cu metodele de combatere a microorganismelor patologice pentru animale și plante și de folosire a celor utile. [Pr.: -bi-o-] – Din fr. microbiologie. Vezi definitia »
ACROMATOPSÍE s.f. (Med.) Incapacitatea de a distinge culorile. [Gen. -iei. / < fr. achromatopsie, cf. gr. a – fără, chroma – culoare, opsis – văz]. Vezi definitia »
SCLERODERMÍE s.f. Boală manifestată prin întărirea și îngroșarea pielii și a țesuturilor subcutanate. [Gen. -iei. / < fr. sclérodermie, cf. gr. skleros – dur, derma – piele]. Vezi definitia »
CRONOFOTOGRAFÍE, cronofotografii, s. f. Înregistrare fotografică a unei mișcări la intervale scurte de timp, în scopul studierii acesteia. – Din fr. chronophotographie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z