Definita cuvantului vizon
VIZÓN s. m. animal sălbatic carnivor, din America de Nord, asemănător cu nurca, cu o blană prețioasă. ◊ blana însăși. (< fr. vison)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu vizon
TRILIÓN, trilioane, s. n. Unitate formată dintr-o mie de miliarde. [Pr.: -li-on] – Din fr. trillion. Vezi definitia »
ASUNCIÓN [asunsión], cap. Paraguay-ului, port. pe fl. Paraguay la confl. cu Pilcomayo; 794,2 mii loc. (1985, cu suburbiile). Aeroport internațional. Cel mai mare centru politic și financiar al țării. Produse textile și alim. Universitate (1889). Muzee. Prin port se realizează 75 la sută din exportul și 96 la sută din importul țării. Întemeiat în 1537 de conchistadorul Juan de Ayolas, a devenit capitala Paraguay-ului independent (în 1811). Vezi definitia »
ANTIELECTRÓN, antielectroni, s. m. Pozitron. [Pr.: -ti-e-] – Anti- + electron. Vezi definitia »
JAPÓN s. n. Porțelan sau mătase fină din Japonia. – Din fr. japon. Vezi definitia »
CREIÓN, creioane, s. n. 1. Ustensilă pentru scris sau desenat, constituită dintr-o mină neagră sau colorată, protejată de un înveliș de obicei din lemn; bețișor făcut din argilă combinată cu diferite substanțe, cu care se poate desena în diferite culori. 2. Desen realizat în creion (1). 3. Fig. Mod de a scrie, de a compune; ușurința de a scrie, de a compune ceva (valoros). 4. Obiect în formă de creion (1) preparat din substanțe cosmetice, folosit ca fard. 5. (În sintagma) Creion luminos = dispozitiv electronic folosit pentru introducerea datelor și informațiilor în minicalculatoare. – Din fr. crayon. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z