Definita cuvantului volatiliza
VOLATILIZÁ vb. I. refl. 1. (despre lichide) a se evapora repede. 2. (fig.) a se face nevăzut, a dispărea. II. tr. (fam.) a șterpeli, a subtiliza, a fura. (< fr. volatiliser)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu volatiliza
REVOLUȚIONARIZÁ, revoluționarizez, vb. I. Tranz. 1. (Rar) A insufla sentimente revoluționare. 2. Fig. A produce o revoluție. [Pr.: -ți-o-] – Cf. rus. revoluționizirovati. Vezi definitia »
RELATIVIZÁ, relativizez, vb. I. Refl. A căpăta un caracter relativ. ♦ (Tranz.) A da, a imprima un caracter relativ (unei afirmații). – Cf. germ. relativieren. Vezi definitia »
FRIZÁ vb. I. tr., refl. a(-și) încreți, a(-și) cârlionța (părul). ◊ a (se) pieptăna cu îngrijire. II. tr. a fi pe punctul de a atinge ridicolul, nebunia etc. (< fr. friser) Vezi definitia »
DIFUZÁ vb. I. 1. tr. A răspândi, a împrăștia, a propaga în diferite direcții mai ales unde de lumină, de căldură etc.; (spec.) a emite unde sonore prin radio; a transmite o emisiune radiofonică. 2. tr. A vinde, a pune în vânzare (o publicație). 3. intr. (Cu privire la molecule, particule) A se răspândi, a se amesteca (în masa altui corp). [< fr. diffuser]. Vezi definitia »
COOPERATIVIZÁ vb. I. tr. A da un caracter cooperatist, a uni în cooperative. [Pron. co-o-. / cf. fr. coopérativiser]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z