Definita cuvantului windowdresing
WINDOW-DRÉSING s. n. (fin.) metodă practicată de băncile occidentale care, pentru a-și prezenta bilanțul anual cu mai multe depuneri și cu mai multe active la alte bănci, depun una la alta sume care în primele zile ale anului următor sunt retrase. (< engl. window-dressing)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu windowdresing
BÉNDING s.n. (Muz.) Procedeul alternării arcușului cu ciupirea coardelor (la contrabas). [< engl. bending]. Vezi definitia »
CAMERLÍNG s. m. cardinal care administrează afacerile bisericii în timpul vacanței Sfântului Scaun. (< fr. camerlingue, it. camerlingo) Vezi definitia »
PÚDING s.n. 1. Budincă englezească, în care, pe lângă ingredientele obișnuite, se adaugă fructe uscate (prune etc.) sau carne tocată. 2. Varietate de conglomerat foarte compact, format din blocuri și din pietriș. [< engl. pudding]. Vezi definitia »
FÍTING, fitinguri, s. n. Piesă de legătură tubulară cu ajutorul căreia se poate face o prelungire, o schimbare de direcție, o derivație etc. la conductele metalice pentru fluide, la armături etc. – Din germ. Fitting. Vezi definitia »
ANTISCHÉTING, antischetinguri, s. n. Dispozitiv de reglaj la pick-up-urile moderne pentru compensarea forței centripete. [Scris și antiskating] – Din engl. antiskating. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z