Definita cuvantului necroman
NECROMÁN, -Ă s. m. și f. v. necromant.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu necroman
PROLÁN s. m. 1. hormon gonadotrop al placentei din timpul sarcinii. 2. preparat hormonal folosit în combaterea sterilității. (< fr. prolan) Vezi definitia »
ALGONKIÁN, -Ă, algonkieni, -e, s. n., adj. 1. Subst. Eră geologică căreia îi aparțin formațiile dintre arhaic și paleozoic și care conține urme de organisme și de cărbuni. 2. Adj. Care se referă la vârsta sau la formațiile algonkianului (1). [Pr.: -ki-an] – Din fr. algonkien. Vezi definitia »
DANIÁN s.n. Ultimul etaj al cretacicului superior. // adj. Care aparține acestui etaj. [Pron. -ni-an. / < fr. danien]. Vezi definitia »
SPONTÁN, -Ă, spontani, -e, adj. (Adesea adverbial) Care se face sau se produce de la sine, fără vreo cauză exterioară aparentă; care se face de bunăvoie, fără a fi silit de nimeni; care apare brusc, pe neașteptate. ♦ Care acționează cu promptitudine. ♦ Care nu este conștient. [Var.: spontanéu, -ée adj.] – Din fr. spontané, lat. spontaneus. Vezi definitia »
corasán (-ne), s. n.1. (Înv.) Ciment, mortar. – 2. (Înv.) Plantă (Artemisia judaica). Tc. korasan, de la numele provinciei unde se întrebuința cel mai mult (Cihac, II, 568; Șeineanu, II, 145). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z