Definita cuvantului neoplatonician
NEOPLATONICIÁN, -Ă, neoplatonicieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Neoplatonic (1). 2. Adj. Neoplatonic (2). [Pr.: ne-o-pla-to-ni-ci-an] – Din fr. néo-platonicien.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu neoplatonician
ORGÁN s.n. 1. Parte a corpului, a unui organism care îndeplinește una sau mai multe funcții vitale sau utile vieții. 2. Piesă componentă a unei mașini sau a unui mecanism. 3. (Fig.) Instrument, mijloc de acțiune, de comunicare; (p. ext.) publicație, ziar. 4. Grup de persoane numite sau alese în conducerea unei organizații politice sau administrative. [Cf. lat. organum, fr. organe, germ. Organ, rus. organ]. Vezi definitia »
TBILISIÁN, -Ă, tbilisiéni, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care locuiește în Tbilisi (capitala Georgiei) sau care este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține de Tbilisi sau locuitorilor săi, privitor la Tbilisi sau locuitorii săi. (Tbilisi (n.pr.) + suf. -an4) Vezi definitia »
AGROTEHNICIÁN, agrotehnicieni, s. m. Specialist în agrotehnică. [Pr.: -ci-an] – Din agro- + tehnician. Vezi definitia »
Zoroastrian „E peștera neagră zăhastrului mag” Eminescu, Povestea magului călător în stele, II, v.8 Vezi definitia »
LARINGIÁN, -Ă, laringieni, -e, adj. Care ține de laringe, al laringelui. [Pr.: -gi-an] – Din fr. laryngien. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z