Definita cuvantului egutor
EGUTÓR, egutoare, s. n. Cilindru gol în interior, cu o manta de sită de metal, care presează banda de material pe sita plană a cutiilor aspiratoare la mașinile de fabricat hârtie, pentru a o stoarce de apă și pentru a o netezi. – Din fr. égouttoir.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu egutor
INCUBATÓR s.n. Cutie, cameră specială în care se face clocirea artificială sau unde se poate asigura dezvoltarea în condiții optime a copiilor născuți prematur. [< fr. incubateur]. Vezi definitia »
BIOPOTENȚÓR s. n. aparat care stimulează irigarea sangvină și distribuția hormonală, acționând benefic asupra sistemului nervos și asupra mușchilor organelor genitale. (< biopotenț/ial/ + -or) Vezi definitia »
RISIPITÓR, -OÁRE, risipitori, -oare, adj. 1. Care își risipește averea, bunurile; cheltuitor. 2. (Înv.) Care produce ruină; nimicitor, distrugător. – Risipi + suf. -tor. Vezi definitia »
FUITUITÓR, fuituitoare, s. n. Baston de lemn cu care se împing cartușele de exploziv și fuituiala în găurile de mină. [Pr.: -tu-i-.Var.: fultuitór s. n.] – Fuitui (reg. „a îndesa” < magh.) + suf. -tor. Vezi definitia »
GASTROPÓR s. m. orificiu al gastrulei. (< fr. gastropore) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z