Definita cuvantului tot
tot (-ți), s. m. – Slovac. – Var. tăut. Mag. tot (Gáldi, Dict., 165).

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu tot
GIROPILÓT s. m. aparat electric de navigație destinat să mențină drumul prestabilit al unei (aero)nave și să asigure trecerea automată la un alt drum; pilot automat. (< fr. gyropilote) Vezi definitia »
CHINIOT, oraș în E Pakistanului, lîngă rîul Chenab, la V de Lahore; 160 mii loc. (1981, cu suburbiile). Nod de comunicații. Ind. textilă, mobilier, alim. Egrenarea bumbacului. Meșteșuguri. Vezi definitia »
PICÓT, picoți, s. m. 1. (Min.) Bucată de lemn tare, ascuțită la un capăt, folosită la săparea galeriilor. 2. (În forma picou, n.) Bordură de dantelă cu colțuri. ♦ Bulină (3). – Din fr. picot. Vezi definitia »
ȘPROT s.m. (La sg., cu sens colectiv) Pește mic din fam. clupeizilor (heringi), de 15 cm lungime, de culoare albăstruie-verzuie, unul din peștii cei mai importanți din mările nordice, prezent și în Marea Neagră (Sprattus sprattus); se comercializează de obicei afumat, în conserve, dar în țările occidentale se consumă și peștii proaspeți, întregi, împreună cu heringi mici(numiți „albitură”, engl. whitebait), prăjiți în ulei, la fel ca hamsiile la noi; din germ. Sprotte. Vezi definitia »
BIGÓT, -Ă, bigoți, -te, adj. (Adesea substantivat) Extrem de religios, pasionat, zelos în credință; habotnic. – Fr. bigot. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z