Definita cuvantului aaveaochintăspartă
a avea o chintă spartă expr. (intl.) 1. a nu avea logistica necesară pentru executarea unei acțiuni ilicite. 2. a nu dispune de suficienți oameni pentru desfășurarea unei acțiuni ilicite

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aaveaochintăspartă
HUNGARÍSTICĂ s. f. știință care studiază limba, cultura și literatura maghiară; hungarologie. (< germ. Hungaristik) Vezi definitia »
BOTRIOCÍMĂ s. f. inflorescență cu ramificațiile principale cimoase, iar cele secundare recemoase. (< fr. botryocyme) Vezi definitia »
HÁLBĂ, halbe, s. f. Pahar special pentru bere, având o capacitate de o jumătate de litru; p. ext. cantitate de bere dintr-un astfel de pahar. – Din germ. Halbe. Vezi definitia »
SUDÚRĂ, suduri, s. f. 1. Operație de sudare; p. ext. locul îmbinării prin sudare a două sau mai multor piese. 2. Fig. Închegare, îmbinare, legătură, unire (strânsă). – Din fr. soudure. Vezi definitia »
CAVÍLĂ, cavile, s. f. 1. Piesă din lemn de esență tare sau din oțel, în formă de ac, folosită la matisarea parâmelor. 2. Mâner așezat la extremitatea spițelor timonei. – Din it. caviglia. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z