Definita cuvantului abăgamoarteanțigani
a băga moartea-n țigani expr. 1. a învinui (pe cineva) pe nedrept, a da vina pe altcineva. 2. a lansa o idee / un proiect fără finalitate, care provoacă doar confuzie / derută.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu abăgamoarteanțigani
OMENÍ, omenesc, vb. IV. Tranz. 1. (Pop.) A primi pe cineva în mod ospitalier; a ospăta, a cinsti. ♦ Refl. A se ospăta. 2. A cinsti, a onora, a slăvi. – Din om. Vezi definitia »
CHELONIÉNI s.m.pl. Ordin de reptile din care fac parte animale cu corpul închis într-o carapace osoasă; (la sg.) reptilă din acest ordin. [Pron. -ni-eni, sg. chelonian. / < fr. chéloniens, cf. gr. chelone – broască]. Vezi definitia »
REDEVENÍ vb. intr. a deveni, a se face din nou așa cum era înainte. (< fr. redevenir) Vezi definitia »
BODÓNI s. n. inv. (poligr.) caracter de literă cu contrast mare între liniile de bază și cele secundare, având piciorușele subțiri și drepte. (< germ. Bodoni) Vezi definitia »
ALBERONI, Julio (Giulio), (1664-1752), prelat italian. Ca prim-min. (1716-1719) al lui Filip V al Spaniei, a încercat fără succes să redreseze situația generală a țării în urma Războiului pentru Succesiune la Tronul Spaniei. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z