Definita cuvantului cornu
cornu’ burții expr. (livr.) penis.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu cornu
BUSUIOCEANU, Alexandru (1895-1961, n. București), istoric și critic de artă, poet și eseist român. Stabilit în Spania (1938). Specialist în arta plastică italiană și spaniolă („Pietro Cavallini”, „El Greco”). Monografii („Iser”, „Andreescu”). Versuri existențialiste în limbile română și spaniolă („Poemas patéticos”, „Proporción de vivir”). Vezi definitia »
BÂRCĂ-GĂLĂȚEANU, Dumitru (1903-1975, n. sat Lălești, jud. Vaslui), fizician român. Prof. univ. la București. Cercetări în domeniul spectroscopiei în infraroșu (spectrele vaporilor de hidrocarburi, bromură de etil, de amine, uleiuri vegetale etc.). Lucrări de mecanică, fizică, căldură. Vezi definitia »
nu aveti notiune de monoliteral Vezi definitia »
Nu o stiu, eu o caut Vezi definitia »
Nu cred in originea ungureasca „hatar” a cuvintului „hotar” se pare ca orinea e foarte veche ( mii de ani) radacina se regaseste in indo-european, in sanscrita ca „hotra” ministrul care hotara ceremonia de sacrificii, trecerea „hotarului” spre lumea cealalta...deasemenea exista vechiul cuvint „hat” cu aproape aceeasi semnificatie si probabil, ungurii, venind tirziu in aceste locuri, care aveau nume impamintenite , pentru cele necesare... Aceeasi situatie e si pentru cuvintul „plug” caruia i se considera fals,origine slava,este radacina veche indo-europeana, se regaseste si in vechea engleza... Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z