Definita cuvantului adacusubsemnatul
a da cu subsemnatul expr. 1. a scrie o declarație la cererea organelor de cercetări penale. 2. a scrie un raport / o declarație justificativă la cererea superiorilor / angajatorului.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu adacusubsemnatul
PUL2 s.m. Monedă divizionară în Afganistan, a suta parte dintr-un afgani. (cf. fr., engl. pul < pers. pul) [et. și MW] Vezi definitia »
Leasing-ul este o formă simplă de finanțare, prin care finanțatorul se obligă să cumpere obiectul de leasing pentru utilizator, și să-l dea acestuia spre folosire. Utilizatorul se obligă să plătească finanțatorului rate continue pentru folosirea obiectului de leasing. Vezi definitia »
CÚMUL s. n. 1. deținere a mai multor funcții, atribuții etc. de către o singură persoană. 2. (gram.) deținere a mai multor valori sau funcții de către un cuvânt, o expresie. (< fr. cumul, lat. cumulus) Vezi definitia »
ÎNDĂRẮTUL prep. În dosul (cuiva), în urma (cuiva sau a ceva), după (ceva). – V. îndărăt. Vezi definitia »
AXINTE URICARIUL (c. 1670-c. 1732, n. sat Scînteia, jud. Iași), copist moldovean cu acte (urice) și de cronici. I se atribuie o cronică oficială despre a doua domnie a lui Nicolea Mavrocordat în Moldova (1711-1716). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z