Definita cuvantului gras
gras, -ă, grași, -se adj. 1. (d. oameni) cu bani mulți, cu o situație materială bună. 2. (d. o sumă de bani) mare. 3. (d. o afacere) importantă, aducătoare de profituri mari.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu gras
ESTRÁS s.n. v. extras. Vezi definitia »
PETÁS s. n. (ant.) pălărie rotundă cu boruri largi, pe care o purtau grecii; (spec.) coif cu două aripioare, cu care este reprezentat adesea zeul Mercur. (< lat. petasus, gr. petasos) Vezi definitia »
as vrea sa te invit la ziua mea de nasterte care va fi tinuta in 28 martie la ora patru . as vrea sa vi ptr ca va fii o petrecere de neuitat Vezi definitia »
ALCARÁZAS s.n. (Rar) Vas poros de pământ în care se produce răcirea lichidului pe care îl conține, datorită evaporării prin pereții lui. [Pl. -suri. / < fr. alcarazas, sp. alcarraza, cf. ar. al-karaz]. Vezi definitia »
ARRAS [ará și arás], oraș în N Franței (Artois); 80,5 mii loc. (1982, cu suburbiile). Prelucr. metalelor, tapiserii, dantele (vestite în evul mediu). Monumente arhitectonice: primărie (sec. 16), catedrală (sec. 18). – Uniunea de la ~, uniune încheiată în ian. 1579 de nobilimea provinciilor din SV Țărilor de Jos. S-a pronunțat în favoarea catolicismului și a concilierii cu Spania. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z