Definita cuvantului asehârșiculumea
a se hârși cu lumea expr. a se deprinde (cu necazurile, cu nevoile).

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu asehârșiculumea
CUCUVEÁ, cucuvele, s. f. Pasăre răpitoare de noapte, cu penele de culoare brună-cenușie și cu ochii galbeni înconjurați de rozete de pene, care trăiește pe lângă casele părăsite, prin scorburi etc.; cucuveică (Athene noctua). [Var.: cucuváie s. f.] – Din ngr. kuk(k)uvághia. Vezi definitia »
DECÍNDEA adv. (Înv.) De partea cealaltă, dincolo. – Lat. de + ecce + inde. Vezi definitia »
GHERMEÁ, ghermele, s. f. Piesă prismatică de lemn care se fixează în zidărie pentru a înlesni prinderea în cuie sau în șuruburi a tocului2 (3) unei uși sau al unei ferestre. – Et. nec. Vezi definitia »
DINAÍNTEA, prep. 1. Din locul aflat înaintea cuiva sau a ceva, din fața. Lipsești dinaintea mea, spânule! (CREANGĂ). ♦ Înaintea, în fața cuiva sau a ceva. Stăteam în șa dinaintea lui (SADOVEANU). (Precedat de prepoziția «pe») Prin fața cuiva sau a ceva. 2. Din timpul care precede, înainte de... Anii dinaintea erei noastre. – Din de4 + înaintea. Vezi definitia »
Însușirea unui sistem, echipament, dispozitiv etc. de a permite schimbări importante ale dimensiunilor și/sau capacității sale, cu costuri acceptabile, fără dificultăți și cu păstrarea caracteristicilor și performanțelor inițiale. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z