Definita cuvantului aleman
ALEMAN, Mateo (1547-c. 1614), scriitor spaniol. Autorul celebrului roman picaresc „Viața lui Guzmán de Alfarache”.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu aleman
CIOCÂRLÁN, ciocârlani, s. m. 1. Pasăre de culoare brună-cenușie, cu un moț în vârful capului (Galerida cristata). 2. Bărbătușul ciocârliei. – Cf. cioc2. Vezi definitia »
FURÁN s.n. (Chim.) Combinație organică extrasă din rășina coniferelor, folosită ca intermediar la sinteza maselor plastice și în industria farmaceutică. [< fr. furane]. Vezi definitia »
NĂZDRAVÁN, -Ă adj. v. năzdrăvan. Vezi definitia »
LACTOVEGETARIÁN, -Ă adj. (Despre regimuri alimentare) Compus numai din lapte, legume și fructe. // s.n. Restaurant în care se consumă în special produse lactate, legume și fructe. [Pron. -ri-an. / cf. fr. lacto-végétarien]. Vezi definitia »
SUSÁN s. m. 1. Plantă erbacee din țările calde, păroasă, cu frunze mari, dantelate și cu flori galbene, cultivată pentru semințele sale oleaginoase, comestibile (Sesamum indicum).P. restr. Semințele acestei plante, care conțin un ulei comestibil, din care se prepară tahânul sau care se presară pe covrigi. 2. Preparat dulce făcut din zahăr, miere și semințe de susan (1). – Din tc. susam. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z