Definita cuvantului allen
ALLEN [ælən], Woody, dramaturg, scenarist, regizor și actor de teatru și cinema american. Comedii cinematografice și de mare originalitate în care semnează scenariul și regia, înterpretînd și rolul principal („Adormitul”, „Annie Hall”, „Manhattan”, „Trandafirul purpuriu din Cairo”).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu allen
GÚLDEN, gúldeni, s. m. ~ 2. Principala unitate monetară din Olanda și Surinam. (< neerl. medie gulden florijn = florin de aur) [et. MW] Vezi definitia »
RÚMEN1, rumene, s. n. Primul și cel mai mare compartiment al stomacului rumegătoarelor, de forma unui sac dublu, care ocupă întreaga cavitate abdominală stângă și o parte din cavitatea abdominală dreaptă și în care se înmagazinează alimentele și se macerează sub influența florei bacteriene, a fermenților și a mișcării pereților; ierbar2. – Din fr. rumen. Vezi definitia »
crámen s.n. (înv.) piele de miel din oi de Crimeea. Vezi definitia »
MORFOGÉN, -Ă adj. (Fiziol.; despre acțiuni sau funcțiuni) Care intervine în creștere. [< fr. morphogène]. Vezi definitia »
TOLUÉN s. n. Hidrocarbură aromatică lichidă, incoloră, inflamabilă, din seria benzenului, extrasă din gazele de cocserie și din gudroanele cărbunilor de pământ și întrebuințată la prepararea unor coloranți, a unor medicamente etc. [Pr.: -lu-en] – Din fr. toluène. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z