Definita cuvantului andreotti
ANDREOTTI, Giulio (n. 1919), om politic italian. Membru al Paridului Democrat-Creștin. Prim-ministru (1972-1973, 1976-1979 și 1989-1992). Ministru de externe (1983-1989).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu andreotti
REINVESTÍ, reinvestesc, vb. IV. Tranz. A face o nouă investiție, pentru un (alt) obiectiv. – Din fr. réinvestir. Vezi definitia »
vaganti, s.m. Poet medieval de limba latina, ratacitor, care canta bucuria de a trai. V.goliard.-Din fr. vagant Vezi definitia »
TÚTTI-QUÁNTI [-CUAN-] loc. adv. toți câți au mai rămas, până la unul. (< it. tutti quanti, toți ceilați) Vezi definitia »
nuntí, nuntésc, vb. IV (pop.) 1. a face nuntă, a (se) căsători, a (se) cununa; a se pregăti de nuntă. 2. a se tocmi prea mult, a se târgui. 3. (despre animale) a se împerechea. Vezi definitia »
INVERTÍ vb. IV. tr. A face, a produce o inversie. ♦ A descompune prin hidroliză o substanță optic-activă cu putere rotatorie mai mare; a transforma zahărul în glucoză și fructoză cu ajutorul invertazei. [P.i. -tesc. / < fr. invertir, it. invertire, lat. invertere]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z