Definita cuvantului așiînecaamarul
a-și îneca amarul / grijile / necazurile în băutură expr. a se apuca de băut (din cauza unei decepții, a unor supărări etc.).

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu așiînecaamarul
FUL s.n. Figură la jocul de pocher, formată dintr-un brelan și o pereche. [< fr., engl. full]. Vezi definitia »
TUL, tuluri, s. n. Țesătură de mătase, de bumbac sau din fire sintetice foarte fină și străvezie, alcătuită din ochiuri rotunde sau poligonale. [Pr.: tül] – Din fr. tulle. Vezi definitia »
a trage chiulul / la fit expr. a lipsi de la școală sau de la serviciu; a se eschiva de la îndeplinirea unor sarcini. Vezi definitia »
Autovehicul de mici dimensiuni fabricat in Republica Democrată Germană, a cărui producție a inceput in anul 1957 și s-a sfarșit in anul 1991 odată cu reuniunea definitivă a Germaniei. De multe ori, numele de mașină Trabant se referă la modelul 601, deoarece producția acestuia a durat 25 ani fără modificări majore si fiind și cea mai raspândită varianta atat in versiune combi cât și in versiune berlina. Vezi definitia »
PEDÚNCUL s.n. 1. Codiță (la o floare, la un fruct); pedicul. 2. (Anat.) Cordon de fibre nervoase. 3. Pedunculul meandrului = porțiune îngustă de teren care leagă lobul meandrului de restul șesului sau de versant. [Pl. -le, (s.m.) -li. / < lat. pedunculus, cf. fr. pédoncule]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z