Definita cuvantului bănescu
BĂNESCU, Nicolae (1878-1971, n. Călărași), istoric și filolog român. Acad. (1938), prof. univ. la Cluj și București. Specialist în bizantinologie („Les duchés byzantins de Paristrion (Paradounavon)” et de Bulgarie, „Chipuri și scene din Bizanț”, „Bizanțul și romanitatea de la Dunărea de Jos”). M. de onoare al Societății de Studii Bizantine din Atena, vicepreședinte de onoare al Asociației Internaționale de studii Bizantine (1961-1971).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu bănescu
BUHĂESCU, cascadă în masivul Rodna (Carpații Orientali), pe rîul cu același nume la ieșirea sa din circul glaciar omonim. Are o diferență de nivel de 110 m (1.800-1.690 m alt.). Vezi definitia »
cu ea futi toate pizdele le exciti si le masturbezi le imbeti in sperma redtube sursa de inspiratie socumentar futetia cat maimult sugeti pula gagicilor id teo_deyyahoo.com Vezi definitia »
cu ce se ocupa minerul? Vezi definitia »
ciocănescu s. invar. v. ciocăneală. Vezi definitia »
BĂNCIULESCU, Gheorghe (1898-1935, n. Iași), aviator român. Secretar general al Aeroclubului Român. Primul pilot din lume care a zburat cu proteze la ambele picioare (1928). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z