Definita cuvantului coțcă
cóțcă s. f., pl. coțce (coțci)

Sursa: DMLR
Cuvinte ce rimeaza cu coțcă
PÁPURĂ, (rar) papuri, s. f. Grup de plante erbacee acvatice, cu tulpina înaltă, neramificată, cu frunze lungi și înguste, cu flori unisexuate, care crește în locuri mlăștinoase (Typha); plantă care face parte din acest grup; p. restr. frunzele acestor plante, din care se fac rogojini, coșuri etc. – Lat. *papura. Vezi definitia »
MICROBALÁNȚĂ, microbalanțe, s. f. Balanță de laborator foarte sensibilă, destinată cântăririi cantităților mici de substanță. – Din fr. microbalance. Vezi definitia »
VISCÓZĂ s.f. Substanță siropoasă, obținută din celuloză prin acțiunea unei soluții de carbon, care servește la prepararea unor fire textile artificiale. [< fr. viscose]. Vezi definitia »
MUNTEÁNCĂ, muntence, s. f. 1. Femeie care face parte din populația de bază a Munteniei sau care este originară de acolo. 2. Femeie care locuiește la munte sau este originară de la munte. – Muntean + suf. -că. Vezi definitia »
scoptúră, scoptúri, s.f. (reg.) brânză de vacă obținută din laptele acru încălzit sau din zerul fiert; scoptătură. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z