Definita cuvantului aînotaînaur
a înota în aur / în bani expr. a fi bogat.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aînotaînaur
stur (-ri), s. m.1. Țurțure, ciucure de gheață, promoroacă. – 2. Funingine. – 3. Stivă de sare de proastă calitate care se aruncă. – 4. (Trans.) Zgură. – Mr. stur „coloană”. Origine îndoielnică. Ar putea fi vorba de lat. stylus (Pușcariu 1664; Candrea), cf. alb. stülj. Cuvînt rar. Cf. tureatcă. Vezi definitia »
GUR, gúruri, s. n. Formațiune carstică, aflată pe podeaua peșterilor, care constă din zone îngrădite de depuneri calcitice, de obicei umplute cu apă. – Din fr. gour. Vezi definitia »
calambúr (calambúruri), s. n. – Joc de cuvinte. Fr. calembour.Der. calamburgiu, s. m. (amator de jocuri de cuvinte). Vezi definitia »
HADROZÁUR s. m. reptilă dinozauriană uriașă, fosilă. (< engl. hadrosaur) Vezi definitia »
TRÉMUR, tremure, s. n. 1. Mișcare involuntară, rapidă a corpului sau a unei părți a corpului, provocată de frig, de frică, de o boală etc., tremurătură, tremurat1, tremurici. 2. Mișcare, clătinare, zguduitură ușoară și repetată a unei plante, a unui lucru. 3. Vibrație a glasului, provocată de o emoție (puternică); vibrație a sunetelor executate cu un instrument muzical. – Din tremura (derivat regresiv). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z