Definita cuvantului belić
BELIĆ [bélici ], Aleksander (1876-1960), lingvist și filolog sîrb. Prof. univ. la Belgrad. Specialist în lingvistică generală, în slavistică și în istoria limbii sîrbo-croate („Despre natura și dezvoltarea limbii”, „Istoria limbii sîrbo-croate”).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu belić
PSIHOPATOLÓGIC, -Ă adj. Referitor la psihopatologie. [< fr. psychopathologique]. Vezi definitia »
MUCENÍC1, mucenici, s. m. (Pop.; de obicei la pl.) Un fel de colăcel (împletit în formă de 8) preparat din aluat copt sau fiert, cu nuci și cu zahăr sau cu miere, care se mănâncă în ziua de 9 martie. – Cf. rus. mučnik „plăcintă de secară”. Vezi definitia »
ANTINICOTÍNIC, -Ă adj., s.n. (Substanță) care combate sau atenuează efectele nicotinei. [Cf. antinicotinique]. Vezi definitia »
TÓNIC, -Ă, tonici, -ce, adj., subst. 1. Adj. (Despre vocale sau silabe) Care poartă accentul, pe care cade accentul. * Accent tonic = accentul muzical al vocalelor și al silabelor; p. ext. accentul expirator sau de intensitate. 2. S. f. (Muz.) Treapta întâi a modurilor major sau minor. ♦ Acord construit pe treapta întâi a modului major sau minor. 3. Adj., s. n. (Substanță, medicament) care are proprietatea de a fortifica un organism; întăritor, fortifiant. – Din fr. tonique, it. tonico. Vezi definitia »
LITOGRÁFIC, -Ă adj. Folosit în litografie, de litografie. [Cf. fr. lithographique]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z