Definita cuvantului iodler
iódler1 (cântăreț) (io-dler) s. m., pl. iódleri

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu iodler
BÚZER, buzere, s. n. Aparat electric care produce un sunet intermitent caracteristic și care este folosit în telefonie. – Din engl. buzzer. Vezi definitia »
CARTER [cá:tə], Howard (1873-1939), egiptolog englez. Împreună cu W.Fl. Petrie și lord G. Carnarvon a făcut săpături în Egipt la Valea Regilor și Teba. A descoperit (1922) mormîntul faraonului Tutankhamon. Vezi definitia »
BANCHÉR, bancheri, s. m. 1. (În orânduirea capitalistă) Posesor de capital bănesc, care pune la dispoziția altor capitaliști acest capital, în schimbul unei dobânzi; proprietar sau mare acționar al unei bănci. 2. (La unele jocuri de cărți) Persoană care conduce jocul și care ține în rezervă o sumă de bani, pentru a plăti, în caz de pierdere, sumele riscate de ceilalți jucători. – Fr. banquer. Vezi definitia »
CORALIÉR, -Ă adj. De coral; format din corali; care are aspectul coralului. [Pron. -li-er. / cf. fr. coralliaires, corallien]. Vezi definitia »
CÓRNER2 s.n. (Ec.) Organizație de speculanți care acaparează mărfurile în vederea ridicării prețurilor lor. [Pl. -re. / < engl. corner]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z