Definita cuvantului bewick
BEWICK [bíuic], Thomas (1753-1828), gravor și ilustrator englez. Planșe cu păsări și pești, în acuarelă, tratate într-o manieră picturală. A excelat în gravura în lemn („Patrupezii”, „Fabule alese”).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu bewick
HARD ROCK, (2) hard rock-uri, s.n. 1. Stil în muzica ușoară și de jaz cu sonorități puternice, obsedante. 2. Cântec în stil hard rock (1). – Din engl. hard rock. Vezi definitia »
INTERLÓCK s. n. 1. Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. ♦ Tricot indeșirabil. 2. (Cin.) Sistem de înregistrare sincronă a imaginii și sunetului aferent prin antrenarea cu aceeași viteză la înregistrare și redare a peliculei de imagine și a benzii magnetice audio. – Din engl., fr. interlock. Vezi definitia »
FLÁSHBACK, flashbackuri, s. n. (Cin.) Inserție care înfățișează o scurtă acțiune secundară plasată în trecut. ♦ Secvență retrospectivă intercalată într-o operă literară. [Pr.: fléșbec] – Din engl. flashback. Vezi definitia »
DÉRRICK s.n. Șarpantă de metal care suportă aparatul de foraj al unui puț petrolier. [< engl. derrick]. Vezi definitia »
DÉRRICK s. n. șarpantă de metal care suportă aparatul de foraj al unui puț petrolier; turla sondei. (< engl. derrick) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z