Definita cuvantului zuzet
zúzet (pop.) s. n., pl. zúzete

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu zuzet
SEXTÉT s. n. 1. formație vocală sau instrumentală din șase interpreți; compoziție pentru o astfel de formație; sextuor. 2. echipă de volei sau de gimnastică alcătuită din șase jucători (jucătoare). (< germ. Sextett) Vezi definitia »
CLARINÉT s.n. Instrument muzical de suflat, compus dintr-un tub de lemn, cu muștiuc și ancie simplă și cu clape. [Var. clarinetă s.f. / < fr. clarinette, it. clarinetto]. Vezi definitia »
BEAUFRET [bofré], Jean (1907-1982), filozof francez. A purtat un dialog permanent cu M. Heidegger pe tema „gîndirii diferenței dintre ființă și Fiind”, specifică filozofiei grecești și „uitată” de moderni („Dialog cu Heidegger”). Vezi definitia »
minavét (minavéte), s. n. – Flașnetă. Origine nesigură. După Tiktin (urmat de Candrea și Scriban) din fr. menuet, prin intermediul pol. menwet, care pare să corespundă cu sensul cuvîntului, cunoscut numai în Mold. Ar putea fi vorba și de un der. din ngr. μαναβέλλα „caterincă, flașnetă”, cf. liver. Scriban menționează sensul de „menuet”, care nu apare la noi. Vezi definitia »
darét s.n. (înv.) invitație, poftire. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z