Definita cuvantului aomâncacapezambilica
a o mânca ca pe Zambilica expr. (peior.d. femei) 1. a avea tendința de a vorbi mult și fără rost. 2. a simți nevoia irezistibilă de a consuma un act sexual.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aomâncacapezambilica
CAUCIUCÁ vb. tr. a acoperi cu un strat de cauciuc. (după fr. caoutchouter) Vezi definitia »
înlocá vb. I refl. (reg., înv.) a se așeza într-un loc, a se încuiba, a se instala, a se stabili. Vezi definitia »
DESCALIFICÁ, descalífic, vb. I. Tranz. 1. A declara pe cineva nedemn de stima, de respectul altora (din cauza unei fapte reprobabile pe care a săvârșit-o); a dezonora. 2. A elimina o persoană sau o echipă dintr-o competiție sportivă pentru abateri de la regulament sau pentru comportare nesportivă. 3. Refl. A-și pierde calificarea (profesională). – Des1- + califica. Vezi definitia »
DESPIEDICÁ, despiédic, vb. I. Tranz. 1. A scoate piedica de la picioarele unui animal sau de la roata unui vehicul. 2. A ridica piedica de la o armă de foc. [Var.: despiedecá vb. I] – Des1- + [îm]piedica. Vezi definitia »
CATAMARCA 1. Prov. federală în NV Argentinei; 101 mii km2; 230 mii loc. (1986). Centru ad-tiv: Catamarca. Zonă agricolă și minieră. 2. Oraș în NV Argentinei, centrul ad-tiv al prov. omonime, la poalele estice ale Anzilor; 90 mii loc. (1980). Prelucr. materiilor prime agricole. Ind. textilă. Fundat în 1683. Se mai numește San Fernando del Valle de Catamarca. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z