Definita cuvantului apuntament
APUNTAMÉNT s. n. Punte (de lemn) de-a lungul malului unei ape, servind la acostarea navelor. – După fr. appontement.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu apuntament
NEURASTENIZÁNT, -Ă adj. care produce neurastenie. (< neurasteniza + -ant) Vezi definitia »
FONDÁNT s.n. În gastronomie, pastă albă, moale și omogenă, din sirop de zahăr, colorată și aromatizată, folosită în bombonerie ca interior de bomboane, iar în cofetărie drept glazură pentru prăjituri; fr. fondant. Vezi definitia »
EMITÉNT, -Ă adj. Care emite (hârtii de valoare, bancnote, unde electromagnetice etc.). [Cf. lat. emittens]. Vezi definitia »
SUPLIMÉNT, suplimente, s. n. 1. Ceea ce se adaugă la ceva pentru a-l completa sau pentru a suplini o lipsă. 2. Bilet de călătorie sau de spectacol, eliberat ca anexă la alt bilet, prin care se acordă drepturi sau avantaje în plus. 3. Ceea ce se adaugă la un unghi pentru a forma două unghiuri drepte (180º). – Din fr. supplément, lat. supplementum. Vezi definitia »
CONOSAMÉNT s.n. (Mar.) Contract semnat de comandantul unei nave comerciale, prin care acesta certifică îmbarcarea mărfurilor, obligându-se să le predea la destinație. ♦ Document pentru transportul aerian de mărfuri. [< germ. Konnossement, cf. fr. connaissement, rus. konosament]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z