Definita cuvantului droga
DROGÁ, droghez, vb. I. Tranz. și refl. A administra sau a lua stupefiante; a administra sau a lua medicamente în cantități excesive. – Din fr. droguer.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu droga
MALÁGA s. m. varietate de struguri cu bobul mare, roșu închis. ◊ vin dulce din viță de Malaga. (< sp., fr., it. malaga) Vezi definitia »
piciorongá, picioronghéz, vb. I refl. (reg.) 1. (despre puii animalelor sau despre copii) a se ridica de jos, a se putea ține pe picioare, a începe să meargă; a se împicioroga. 2. a-și reveni, a se întrema după o boală; a se împicioroga. Vezi definitia »
DIALOGÁ vb. intr. 1. a vorbi, a conversa cu cineva. 2. a face să vorbească între ele personajele unei piese de teatru; a dialogiza (I). (< fr. dialoguer) Vezi definitia »
DIVAGÁ, divaghez, vb. I. Intranz. A se abate de la subiectul în discuție; p. ext. a vorbi aiurea, a bate câmpii. – Din fr. divaguer, lat. divagari. Vezi definitia »
CUÁGA s.m. Animal înrudit cu calul și asemănător zebrei, care trăia în Africa. [Pron. cu-a-. / cf. fr. couagga, germ. Quagga < cuv. hotentot]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z