Definita cuvantului nașpi
nașpi v. nașpa.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu nașpi
PROȚĂPÍ, proțăpesc, vb. IV. 1. Tranz. și refl. A (se) sprijini, a (se) propti, a (se) ține cu putere. 2. Tranz. și refl. A (se) înțepeni, a (se) fixa. 3. (Fam.) A se opri (provocator, cu îndrăzneală etc.) în fața cuiva; fig. a se îngâmfa, a-și da importanță. – Din proțap. Vezi definitia »
Filípi, s. m. pl. – Sărbătoare populară de iarnă (de la 25 ianuarie la 2 februarie); se prăznuiește pentru a feri turmele de lupi – De la Filip. – [3374] Vezi definitia »
ațipí (ațipésc, ațipít), vb. – A începe să doarmă, a fi cuprins de somn ușor. Lat. *adtĕpῑre, de la tĕpēre (Candrea, Rosetti, I, 163), poate contaminat cu lat. *adsopῑre (› fr. assouvir și assoupir). Pentru DAR, originea cuvîntului este necunoscută. Spitzer, Dacor., III, 647, îl consideră identic cu țipa și de origine imitativă, opinie reluată de Scriban. – Der. ațipeală, s. f. (faptul de a ațipi). Vezi definitia »
PROȚOPÍ vb. IV. v. proțăpi. Vezi definitia »
eqrRpi <a href=„http://kophgbgpkwsk.com/”>kophgbgpkwsk</a>, [url=http://ttmyryjedcdy.com/]ttmyryjedcdy[/url], [link=http://lkpzgfzutppu.com/]lkpzgfzutppu[/link], http://glbzkxqwmdiv.com/ Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z