Definita cuvantului nepot
nepot, nepoți s. m. (intl.) om prost, ușor de înșelat.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu nepot
AMNIÓT, -Ă, amnioți, -te adj., s. f. 1. Adj. Care are amnios și alantoidă. 2. s. f. (La pl.) Grup de vertebrate al căror embrion are amnios și alantoidă; (și la sg.) animal care face parte din acest grup. [Pr.: -ni-ot] – Din fr. amniotes. Vezi definitia »
GIROPILÓT s.n. Aparat electric de navigație destinat a menține drumul prestabilit al unei (aero)nave și să asigure trecerea automată la un alt drum; pilot automat. [< fr. gyro-pilote]. Vezi definitia »
NETÓT, NETOÁTĂ, netoți, netoate, adj., s. m. și f. (Persoană) cu mintea mărginită, care pricepe greu un lucru, care acționează fără judecată; (om) redus la minte; prost, nătărău, neghiob, prostănac. – Ne- + tot. Vezi definitia »
NEPÓT, -OÁTĂ, nepoți, -oate, s. m. și f. 1. Persoană considerată în raport cu bunicii săi ori cu unchii și mătușile sale. 2. (Fam.; mai ales la voc.) Cuvânt cu care o persoană mai în vârstă se adresează unui tânăr, unei tinere sau unui copil. 3. (De obicei la pl.) Descendent, urmaș. – Lat. nepos, -tis. Vezi definitia »
PASSING-SHOT PÁSING-ȘOT/ s. n. (tenis) minge din dreapta, lovită din rever sau dată în diagonală, care trece rapid pe lângă adversarul venit la fileu. (< engl. passing-shot) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z