Definita cuvantului nicipreaprea
nici prea-prea, nici foarte-foarte expr. așa și așa; nici bine, nici rău; potrivit, mediocru.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu nicipreaprea
1. Patrunderea in valorile si caracteristicile,inclusiv limba, civilizatiei din care un individ face parte. 2. Cunoasterea si intelegerea mostenirii culturale si familiarizarea cu realizarile trecutului care au influentat umanitatea. 3. Intelegerea modului in care traditiile din trecut actioneaza in prezent si influenteaza valorile si directia de evolutie a societatii. 4. Intelegerea si adoptarea normelor , valorilor si traditiilor grupurilor carora le apartine fiecare. 5. A invata cum sa aplici principiile si conceptele artelor la aprecierea contributiei estetice a altor culturi. Sursa este: Teoria Curriculumului, capitolul 10, lect.univ.dr. Marcel Caprescu Vezi definitia »
PROVEDEÁ, provắd, vb. II. Tranz. (Înv.) A înzestra pe cineva sau ceva cu cele necesare; a prevedea. – Din it. provvedere. Vezi definitia »
checeá (-éle), s. f. – (Înv.) covor de pluș. Tc. keçe „pluș” (Șeineanu, II, 35). Sec. XVIII. – Der. checeliu, adj. (plușat; s-a spus numai despre bonetele ienicerilor), din tc. keçelü. Vezi definitia »
SECĂREÁ, secărele, s. f. Plantă erbacee din familia gramineelor asemănătoare cu ovăzul (Bromus secalinus).Secară + suf. -ea. Vezi definitia »
ARIMATEEA, cetate în Iudeea, locul de origine al lui Iosif, în al cărui mormînt a fost îngropat Iisus. Neidentificat geografic. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z