Definita cuvantului atlant
ATLÁNT, atlanți, s. m. Statuie reprezentând un bărbat într-o atitudine de efort, destinată să susțină ca o coloană antablamentul unui edificiu sau alte elemente de arhitectură. – Fr. atlante.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu atlant
GEROFÁNT, -Ă (Ant.) Hierofant. // s.f. Preoteasă la vechii greci și egipteni. [Cf. it. gerofante < gr. hierophantes]. Vezi definitia »
FONDÁNT s.n. În gastronomie, pastă albă, moale și omogenă, din sirop de zahăr, colorată și aromatizată, folosită în bombonerie ca interior de bomboane, iar în cofetărie drept glazură pentru prăjituri; fr. fondant. Vezi definitia »
SOMNOLÉNT, -Ă, somnolenți, -te, adj. (Despre oameni și manifestările lor) Care este în stare de somnolență sau trădează somnolență; care dormitează (sau pare că dormitează); toropit, moleșit (de somn). – Din fr. somnolent, lat. somnolentus. Vezi definitia »
SAPROBIÓNT s. n. organism care se dezvoltă în medii cu materii organice în descompunere. (< fr. saprobionte) Vezi definitia »
figurant, figuranți s. m. (peior.) 1. om fără caracter; om de nimic. 2. persoană neînsemnată, om mărunt. 3. persoană plină de ifose, veșnic nemulțumită de ceva, care își dă încontinuu aere. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z