Definita cuvantului autocamion
AUTOCAMIÓN, autocamioane, s. n. Automobil cu caroserie deschisă sau cu platformă, suspendat pe șase până la zece roți pneumatice, folosit pentru transporturi de materiale. [Pr.: -mi-on] – După fr. auto-camion.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu autocamion
BRUIÓN s.n. Ciornă, concept. [Pron. bru-ion, pl. -oane. / < fr. brouillon]. Vezi definitia »
PLASMOTRÓN s.n. Generator de plasmă (2), care, dezvoltând temperaturi foarte mari, este folosit pentru tăierea rapidă a metalelor, sudări etc. [< fr. plasmotron]. Vezi definitia »
PRIPÓN, pripoane, s. n. 1. Funie sau odgon cu care se leagă vitele la păscut; țăruș înfipt în pământ de care se prinde această funie sau acest odgon. ♦ Funie care servește la legarea de mal sau la tragerea la mal a unei ambarcații; țăruș de care se leagă o ambarcație la țărm, cu care se fixează un cort etc. 2. Șir de cârlige cu nadă pentru pescuit. – Din scr. pripon. Vezi definitia »
VIDEOMAGNETOFÓN, videomagnetofoane, s. n. Aparat pentru înregistrarea și redarea imaginii și sunetului însoțitor înregistrate pe bandă magnetică. [Pr.: -de-o-] – Video1- + magnetofon. Vezi definitia »
GUDRÓN s. n. lichid uleios, negru sau brun, prin distilarea uleiurilor minerale, ale lemnului etc. (< fr. goudron) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z