Definita cuvantului butuan
BUTUAN, oraș în Filipine, în NE ins. Mindanao, port pe rîul Agusan; 220,2 mii loc. (1989, cu suburbiile). Expl. de min. de fier, nichel și aur. Centru agricol.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu butuan
gropán, gropáne, s.n. (reg.) groapă cu apă (de udat zarzavaturile și legumele) făcută în grădini cu terenuri joase. Vezi definitia »
SIMULTÁN, -Ă I. adj. (și adv.) în același timp; concomitent. II. s. n. demonstrație a unui șahist care joacă în același timp cu mai mulți adversari. (< germ. simultan, fr. simultané, lat. simultaneus) Vezi definitia »
AZERBAIDJÁN, -Ă, azerbaidjeni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Azerbaidjanului sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Azerbaidjanului sau azerbaidjenilor (1), privitor la Azerbaidjan sau la azerbaidjeni. – Din Azerbaidjan (n. pr.). Vezi definitia »
BERGMAN, Ingrid (1915-1982), actriță americană de film și teatru, de origine suedeză. Personajele interpretate poartă amprenta candorii și fac dovada multiplelor ei valențe în registrul tragic și comic („Lumina de gaz”, „Casablanca”, „Fascinație”, „Vă place Brahms?”, „Vizita”, „Floarea de cactus”, „Sonată de toamnă ”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z