Definita cuvantului berar
BERÁR, berari, s. m. (Ieșit din uz) Fabricant sau negustor de bere. – Din bere + suf. -ar.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu berar
CUFUNDÁR, cufundari, s. m. Numele a două păsări palmipede, înotătoare: a) pasăre mai mare decât rața, cu pene negre strălucitoare, cu puncte albe pe spate, cu ciocul ascuțit și cu aripile înguste; cufundac (Gavia arctica); b) pasăre de mărimea raței, cu penele castanii închise pe spate și albe pe burtă, cu un smoc de pene în formă de guleraș; bodârlău, corcodel (Podiceps cristatus).Cufunda + suf. -ar. Vezi definitia »
INTRAGLANDULÁR, -Ă, intraglandulari, -e, adj. Care se află, care se petrece în interiorul glandelor. – Intra1-+glandular. Vezi definitia »
FORMÁR s. m. formator (T, 1). (< fr. formaire) Vezi definitia »
CINERÁR, -Ă adj. referitor la cenușă. ♦ urnă ~ă = urnă în care se păstrează cenușa unui mort. (< fr. cinéraire, lat. cinerarius) Vezi definitia »
CONTRAREVOLUȚIONÁR, -Ă, contrarevoluționari, -e, adj., s. m. și f. 1.Adj. Referitor la contrarevoluție, care aparține contrarevoluției. 2. S. m. și f. Adept al contrarevoluției, participant la contrarevoluție. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. contre-révolutionnaire, rus. kontrerevolutioner. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z