Definita cuvantului primitor
primitor, primitori s. m. homosexual pasiv.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu primitor
hărăbór s.n. (reg.) larmă, vociferări, ciorobor. Vezi definitia »
MINÓR, -Ă, minori, -e. adj. 1. (Adesea substantivat) Care nu a împlinit încă vârsta la care își poate exercita toate drepturile. 2. Lipsit de importanță, neînsemnat, secundar; p. ext. șters, slab. 3. (Muz.; în sintagmele) Mod minor = mod a cărui gamă are la bază o terță mică. Gamă minoră sau mod minor = gamă sau mod în care semitonurile sunt dispuse între treptele a doua și a treia, a șasea și a șaptea. 4. (Log.; în sintagmele) Termen minor = termen care servește de subiect concluziei unui silogism. Premisă minoră = premisă care conține termenul minor al silogismului. – Din fr. mineur, lat. minor. Vezi definitia »
foișór (foișoáre), s. n.1. Turn. – 2. Mansardă, cameră amplasată în podul unei case. – 3. Chioșc, pavilion. – 4. Clopotniță separată de biserică. Mag. folyosó „coridor, galerie” (Cihac, II, 500; DAR). Este puțin probabilă der. pe care o propune Bogrea, Dacor., VI, 274, de la foaie, prin intermediul lui foiș „frunziș”. Vezi definitia »
ZINGHENITÓR, -OÁRE, adj. v. zăngănitor. Vezi definitia »
CARNARVOR [cənávən], George Edward, conte de (1866-1923), egiptolog englez. A făcut săpături arheologice la Teba și în Valea Regilor. Contribuții în descoperirea mormîntului faraonului Tutankhamon. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z