Definita cuvantului brelok
BRELÓK, brelocuri, s. n. Mică podoabă care se poartă la gât, la ceasornic sau la brățară (reprezentând un animal sau un obiect în miniatură). – Fr. breloque.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu brelok
BRELÓK, brelocuri, s. n. Mică podoabă care se poartă la gât, la ceasornic sau la brățară (reprezentând un animal sau un obiect în miniatură). – Fr. breloque. Vezi definitia »
BARTÓK [bɔrto:c], Francisc (n. 1937, Băcia, jud. Hunedoara), pictor maghiar din România. Stabilit în Franța (1982). Peisaje și portrete („Peisaj”, „Păsări în libertate”). Fresce și mozaicuri monumentale (Institutul Agronomic din Iași). Vezi definitia »
STUD-BOOK s.n. (Sport) Registru în care sunt înscrise genealogia și performanțele cailor de rasă. [Pron. stad-buc. / < engl. stud-book]. Vezi definitia »
RRHjOk <a href=„http://pnigjxneyizs.com/”>pnigjxneyizs</a>, [url=http://bxslnrsczkvl.com/]bxslnrsczkvl[/url], [link=http://vkpvyxajnqkn.com/]vkpvyxajnqkn[/link], http://ecbozvcjnnjp.com/ Vezi definitia »
BLOK, Aleksandr Aleksandrovici (1880-1921), poet simbolist rus. Debutează cu lirica erotică („Versuri despre preafrumoasa doamnă”). Operă postromantică și simbolistă, de mare forță a expresiei („Orașul”, poeme de inspirație națională și revoluționară „Pe cîmpul de la Kulikovo”, „Sciții”, „Cei doisprezece”). Drame lirice („Trandafirul și crucea”). Eseuri („Despre însemnătatea poetului”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z