Definita cuvantului asăltaînlaterală
a sălta în laterală expr. (intl.) a fura dintr-un buzunar exterior al victimei.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu asăltaînlaterală
Vocabulă ce sugerează ideea că opera/creația nu este un privilegiu doar al „aleșilor”, ci ea rămâne accesibilă oricărui individ ce își asumă integral condiția umană. Altfel spus: egală accesibilitate la absolut, rezultatul fiind emanciparea ontologică a entității umane. Vezi definitia »
JÁLOBĂ s. f. v. jalbă. Vezi definitia »
BÁNCĂ1, bănci, s. f. Scaun îngust și lung pe care pot ședea mai multe persoane. ◊ Banca acuzaților = bancă pe care stau, într-o sală de judecată, acuzații. Banca apărării = bancă pe care stau, într-o sală de judecată, avocații apărării. ♦ Scaun pentru una sau mai multe persoane (de obicei cu pupitre), pe care șed școlarii în clasă. ◊ Loc. adv. Pe băncile școlii = la școală. De pe băncile școlii = din timpul petrecut în școală. – Fr. banc. Vezi definitia »
HELMINTIÁZĂ s. f. boală parazitară produsă de prezența helminților în organism; verminoză. (< fr. helminthiase) Vezi definitia »
ÎNTĂRITÚRĂ, întărituri, s. f. 1. Loc fortificat, fortificație; p. gener. orice sistem de baricadare. 2. Element care consolidează o construcție, un element al ei etc. 3. (Înv.) Iscălitură, pecete prin care se certifica un drept, o învoială etc. – Întări + suf. -tură. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z