Definita cuvantului aspunedouăvorbeșiuncuvânt
a spune două vorbe și un cuvânt expr. a vorbi extrem de concis.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aspunedouăvorbeșiuncuvânt
funt (fúnți), s. m. – Livră. – Var. fund, (înv.) font. Germ. Pfund, în parte prin intermediul mag. funt (Gáldi, Dict., 177). Sec. XIX, înv. Vezi definitia »
BEAUMONT [bəumənt], oraș în S.U.A. (Texas), port la G. Mexic (55,7 mil. t trafic, 1990). Împreună cu Port Arthur și Orange formează o aglomerație urbană de 363,9 mii loc. (1988). Nod de comunicații. Constr. navale. Cel mai mare centru de rafinare a petrolului din S.U.A. Ind. chimică, cauciuc sintetic, hîrtie, alim. Universitate. Vezi definitia »
CANTONAMENT (‹ fr.) s. n. 1. (MILIT.) (Loc de) instalare temporară a trupelor într-o localitate în afara cazărmii. 2. (SPORT) Loc de cazare și perioada de timp în care se desfășoară pregătirea în comun a unei echipe sau a unui lot de sportivi în vederea participării la o competiție de amploare. 3. (EC.) Limitarea drepturilor unui creditor. Vezi definitia »
DIVERGÉNT, -Ă, divergenți, -te, adj. 1. (Despre linii geometrice, raze luminoase dintr-un fascicul etc.) Care se depărtează dintr-un punct comun în direcții diferite; (despre fascicule de raze luminoase) a cărui secțiune crește pe măsura depărtării de un punct de referință; (despre sisteme optice) care produce un fascicul de raze de lumină ce se depărtează unele de altele. ♦ (Mat.; despre șiruri de numere) Care nu are o limită finită, care tinde spre infinit. 2. Fig. (Despre păreri, concepții, atitudini) Care se deosebesc, se contrazic între ele; care urmăresc scopuri diferite. – Din fr. divergent, lat. divergens, -ntis. Vezi definitia »
tratament medical prin masarea anumitor parti ale corpului, in special prin masarea coloanei vertebrale Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z