Definita cuvantului astachill
a sta chill expr. (tox.) a fi relaxat, a nu-și face griji.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu astachill
BASE-BALL s.n. Joc național cu mingea din America de Nord, care se practică între două echipe a câte nouă jucători pe un teren cu patru platforme de cauciuc alb la colțuri, în care jucătorii sunt feriți de lovituri. [Pron. béisbol și béisbal. / < engl. base-ball]. Vezi definitia »
CORNWALL s. m. (Zool.) Rasă de porci creată în Anglia, de talie mare și de culoare neagră; marele negru. [Pr.: córnuăl] – Cuv. engl. Vezi definitia »
POLL POUL// s. n. 1. listă, registru electoral. 2. urnă de vot; numărul voturilor în alegeri; (p. ext.) consultare publică pentru a afla părerea cetățenilor asupra unei chestiuni de interes general; sondaj de opinie. (< engl. poll) Vezi definitia »
MALL [MOL] s. n. complex mare cuprinzând magazine, restaurante, servicii utilitare etc., închis circulației autovehiculelor; complex de diferite magazine. (< engl. mall) Vezi definitia »
SOLL s. n. formă de relief cu aspect de pâlnie, din regiunile care au fost afectate de glaciația continentală. (< germ. Soll) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z