Definita cuvantului cashandcarry
CASH AND CARRY (engl. „plătește și ridică”) [kæʃ ənd kæri] Metodă comercială, folosită cu preponderență în comerțul angrosist de produse alimentare, conform căreia cumpărătorul plătește marfa pe loc, în momentul în care o ridică, transportul fiind de competența lui.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu cashandcarry
CASH AND CARRY (engl. „plătește și ridică”) [kæʃ ənd kæri] Metodă comercială, folosită cu preponderență în comerțul angrosist de produse alimentare, conform căreia cumpărătorul plătește marfa pe loc, în momentul în care o ridică, transportul fiind de competența lui. Vezi definitia »
COUNTRY [CÁNTRI] s. n. muzică ~ = muzică de cowboy, factor al americanilor albi, devenită stil de muzică ușoară contemporană. ♦ ~ rock = utilizarea motivelor și instrumentelor country în context rock. (< amer. country /music/) Vezi definitia »
DRY [DRAI] adj. inv. (despre băuturi alcoolice) sec; fără zahăr (< engl. dry) Vezi definitia »
Lady Mary expr. (eufem.) prostituată. Vezi definitia »
RÓTARY s. n. 1. sistem de foraj petrolier mecanic, cu circulație continuă și cu rotirea garniturii de foraj. 2. sistem de telefonie automată în care unele organe sunt acționate de o mișcare de rotație continuă. (< engl. rotary) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z