Definita cuvantului aștidincotrobatevântul
a ști dincotro bate vântul expr. a intui corect elementele care pot influența evoluția unui eveniment.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aștidincotrobatevântul
siminócul s.m. art. (reg.) numele unui dans popular; melodie după care se execută acest dans. Vezi definitia »
Echivalentul „fraternitate”? Mi se pare ciudat ca „frate” este descris in dictionarul vostru ca fiind acceptabil de a fi folosit in contextul al oricarui sex. Pare bizar si nu am stiut despre aceasta definitie pina nu am citit despre aceasta situatie pe Wikipedia Online in sectia despre limba romana. Ati auzit vreodata o femeie referinduse la o alta femeie ca „frate”, in orice context? P.S. Scuzati lipsa literelor necesare, computerul meu nu este configurat pentru alfabetul roman. Vezi definitia »
CÁLCUL, (I) calcule, s. n., (II) calculi, s. m. I S. n. 1. Ansamblu de operații matematice făcute cu scopul de a găsi valoarea uneia sau a mai multor mărimi; socoteală. ◊ (În sintagmele) Calcul grafic = (Mat.) rezolvare a unor probleme cu ajutorul unor construcții geometrice. ◊ Calcul logic = ansamblu de operații prin care anumite expresii logice sunt derivate din alte expresii logice. 2. Plan, combinație, proiect, apreciere, socoteală. II. S. m. (Med.) Concrețiune de forma unei pietricele, rezultată din precipitarea sărurilor organice sau anorganice, care se formează în anumite organe interne; piatră. – Din fr. calcul, lat. calculus. Vezi definitia »
a-l mânca cojocul / spinarea expr. (glum.) a se purta într-un mod care trebuie sancționat (mai ales cu bătaia). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z